Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannens skuld


mannen står i skuld till kvinnan
genom hennes bara existens

samt genom hela historiens gång



























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-08-16 11:08



Bookmark and Share


  annapoem
Inte alls beredd på känslorna dessa rader spelar på i mig.
En upprättelse för allt som varit.
2018-08-31

  Virvelvind
Så tydligt och så sant!
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP