Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TALANG



Min flöjt gick till vila
så stilla livet blev
låt fingertopparnas dans
minnas älskogslek.

Glädjen skrattade
morgondimman böljar
spelar ännu
minnen av älvadans.

Knäpp upp dina knappar
till ditt dolda mysterium.

©Bosse 17 augusti 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-17 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten