Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kärlek kommer inifrån
Ibland letar vi utifrån
Men kärlek kommer inifrån
När kommer människan förstå?




Fri vers av kappa
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-19 15:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kärlek kommer ovanifrån.
Människan är ond.
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

kappa

Senast publicerade
Law of attraction
Kärlek
* Se alla