Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Law of attraction

Du trodde du var bra
Därför du vann
Du trodde du var dålig
Därför du förlorade




Bunden vers av kappa
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-01 18:02



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Jag märker att allt fler håller på med attraktionslagen
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

kappa

Senast publicerade
Law of attraction
Kärlek
* Se alla