Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såret som aldrig läker

såret som aldrig läker
i ett sår
som aldrig läker

är en ensam fågel
i ett naket träd

tvivlaren som väntar på våren
som alltid kommer för sent

när såren redan är läkta




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-19 20:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tomas tvivlaren väntade inte förgäves. Han blev en troende.
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson