Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens gäst

Mitt emellan alla måsten
Den grå
Färgad av aska och bly
Inte trist alls
Framhäver kontrasterna
Lugnar ner
Spännande rent av
Okulört
I förändring hela tiden
Innehåller alla
färger
Påverkas liksom kameleonten
av ljuset

Färgad av aska bly och duggregn
Väntar den utanför dörren
på dig som dagens gäst




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-20 13:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om livets olika färger!
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP