Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flyttstök

Lika delar
Kaos som ordning
Där vi bor

Mitt i flytten
Ser jag klart

Att leva är ett verb




Fri vers av Siia
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-22 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siia