Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tacksamhet 1

Njuter av stunden
En känsla av tacksamhet
Fria tillsammans

Så många sorger vi levt
Nuet är här att dela




Bunden vers (Tanka) av Siia
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-30 20:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
solstrålande!
2019-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Siia