Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bittan, inte Vickan, i Roskilde

Skolan sög ihop dem
Igen
Sommarens entropiska hetta avtagit
I namn av 8D satt de i bamba
i bibblan, i korridorerna, utanför psyket, längst ut på skolgården, hemma hos Fröken Erotik och i centrums tobaks butik
Snus, cig och tobak, mentol - om ingen alkohol fanns att få
8D hade langare, supplies och fetaste stashen
Röka, ladd och smack
Sniff - trasan ett övergångsobjekt (lärde Y rom de heter) me thinner
Klasslärare Y, Fröken Erotik (kort-kort med långa benet över, klassen väntande förflyttningsmanöver)
Muskelgurkan har hängslen, hans brud ny, nia, snygg men pluggis
Bittan snyggare än Vickan, Vickan sned
Det är rumpan OCH bröna
Å lite midja som är för stor på Vickan som inte fick åka till Roskilde
Bittan fick, det är mer det
Oasis, Blur å Thåström en av rom fick hon
i tältet före alla kom, innan säger Fröken Erotik
Inge namn men alla vet




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-23 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP