Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vildgässen flyger


drick en fläkt av höstens vindar
se mot bleka blåa skyn
stå vid hagens grindar

när de vilda gässen flyger över byn

ännu droppar trasten
på fönsterblecket sin sång
trots regnmolnen som tågar förbi
visst blir man euforiskt lycklig
höra regndropparnas musik

inget annat är den lik :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 543 gånger
Publicerad 2018-08-23 21:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
på den tiden hade jag inte lagt ut pusslet, visste inget
2020-09-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP