Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Venusberg

 

En del av dagen med dig
Välter tyngdlagen av Galilei

Himlen håller ängsblomster i handen
Vigvatten sköljer över stranden

Det hörs en sång
Harmoniskt moll tar språng

En bäck i mitt bäcken
Blåbärsris som ejderdunstäcken

En del av dagen med dig
Uppe på berget får du mig

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-09-21 17:57



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Enkelt blandas med komplext... t.ex. hur "bäck i mitt bäcken" broderas vidare till naturens icke alltför mjuka täcken!?! ...väcker skönhet.
2019-09-24

    Lena Staaf VIP
Natur- och kärlekslyrik. Fint!
2019-09-22

    Lars Gullberg
Intimt, poetiskt och en ljuvlig närvaro klär du sajten denna höstafton

Fint
2019-09-21

  Kaptenlöjtnant
bra språk tycker jag
2019-09-21
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP