Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stripig


Tror, att vardagen blev för stripig.
Ibland måste man fixa håret
med en bredtandad kam.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-25 17:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så,,bra där!
2018-08-26

  Ulf D VIP
Fin humor!
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol