Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlöshet

Dom sover på gamla nyheter
i lådor gjorda av papp.
Dom gömmer sina hemligheter
djupt inne i sitt handikapp.

Varje dag drunknar dom på land
berusade av konstgjord lycka.
Vilsna själar som står i brand
som vissa försöker förtrycka.

Vinden biter deras sargade kropp
Och regnet faller ner som spik
Snart säger någons hjärta stopp
Och då vi hittar ännu ett lik.

Det är så lätt att bara falla
tappa taget om den man är.
Det kan ju hända oss alla
oberoende av kön eller karriär




Bunden vers (Rim) av nomine solutam
Läst 346 gånger
Publicerad 2018-08-25 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nomine solutam
nomine solutam

Senast publicerade
Hemlöshet
Sorgens betong
* Se alla