Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karriär



Älskad i sin ensamhet
löste
hon problemen efter hand
Tiden blev hennes vän
Kärleken hennes framtid
Utklädd till pojke
Flickor i ledningen
Utväxlande blickar
Sökande




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-06-12 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP