Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man vet när hösten kommit.

Man vet när hösten har kommit.

Det är när solen bringar
kyla.

Då människorna vänder sina bleka
ansikten mot den och får
huvudvärk.

Då vi betraktar dammets dans
med strålarna i de smutsiga fönsterna.

Och vi vet att
det är ännu längre kvar
till advent.




Fri vers av Hanna F
Läst 493 gånger
Publicerad 2004-10-10 13:05



Bookmark and Share


  Jenny*
ännu länge kvar till advent? Om det inte skulle vara det så tycker jag att det skulle låta bättre. Annars var den bra.
2004-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Hanna F