Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idol



En komisk tävling i toner
Fiskpinnar och brända föresatser
Trafikkaos och stress
Cafe latte och barnvagn
och föräldraförsäkring
En miljard alternativ
för en gammal
på uteserveringen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2018-08-28 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP