Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT LAUDES

vishetens ljus föder jag
i gryningens broderskap

likt glödande eld
hunstjärnans återkomst
skapar närvaro i Kristus

gudomligt han återfödd
förenar livet med vilan
kärlekens makt ett läkande frö
som ger tanken dess låga

© Bosse 29 augusti 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-29 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten