Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 30.8-18

Glänsande kropp
metallisk grön och svart
en fluga




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-30 09:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Perfekt beskrivning av en insekt, fin att titta på så länge den är utomhus!
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP