Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggen!

I morgon bryr jag mig inte mycket ...
För att du är som morgonens dagg
eller som på kvällen
Så länge kvällen är tillägnad dig.
Du är som vägen till horisonten
Du upphöjde mig till Ceasar och
din ockupation var lätt för mig…
Du höjde dina flaggor på min kropp, vilken vacker lust!
Jag blev som en berusad. Jag förstod inte längre var jag var?
Innan du kom var mitt hjärta här och min kropp var där!
Tjuvarna som stal dig var på semester!
Mitt hjärta var på ditt torg och bultade tyst...
I morse bryr jag mig inte så länge du är solen den här gången!...
-----




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-30 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro