Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 31.8-18

Sommarhettan glömd
stövlar och regnjacka
anpasslig




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-31 13:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku, har börjat plocka fram kläder för höstrusk!
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP