Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagshaikat

 

 

äntligen regn till

rötter, blad och blommor

 

glada stövlar

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-31 17:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härligt det var allt gräs spritter av nytt liv.
2018-09-02

  Carola Zettergren
Finns inget gladare än gummistövlar - så är det !
2018-09-01

  Carola Zettergren
Finns inget gladare än gummistövlar - så är det !
2018-09-01

  Annie b'larsson VIP
Jaa! jag kan se dom, stövlarna - glada!
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP