Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


©Sten Wiking


LIVMODERSEXIL

När han väl trängt in sina
17-20 centimetrar i henne,
vill han egentligen aldrig
gå ur henne.

Ska han vara riktigt djup-
sinnig,skulle han vilja
vara ett foster i hennes
livmoder som aldrig blir
fött till denna värld.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2018-08-31 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP