Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni får aldrig veta

jag vet nått som ingen annan vet
och som ni aldrig kommer aldrig att få veta
hur jag gör himmlen mörk och hur jag får regnet att droppa
vart alla tårar tar vägen
för de torkar aldrig ut
hur min själ kan vara svart, men hur jag ändå kan le
vart regnbågen slutar och hur alla färger kommit dit
ni får aldrig veta
vart solen tar vägen om natten
och vad stjärnor egentligen är
sånt får ni aldrig veta
för det är min hemlighet




Fri vers av Rain
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-06-12 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rain