Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en gång

Jag tynar sakata bort
sluter mig åter i mitt skal
ett lager av alla sårande ord tränger in i mitt huvud.
en grov hämd ligger och kokar inombords.
men ordet sårad kommer aldrig tränga fram från mina läppar
ensam sitter jag kvar
under ytan bubblar frågor
men inga svar
svävar mot ett tidlöst universum
enasm igen
tyst, ensligt, sårande
mitt hjärta är svart
en ängel utan vingar




Fri vers av Rain
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-06-12 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rain