Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Otidsenligt, säger du? Och sedan när har litet huvudvärk stoppat dig från att njuta? Den här gången en just kortis, om ett ämne andra skriver böcker eller i vilket fall 'spaltmeter'...


Något litet om sexuella lekar





Oavsett det är förälskelse eller förförelse,
känslan väl som att 'komma till dukat bord'...

Och är bordet inte roligt och inbjudande dukat,
blir kanske resultatet mer garv över slarv?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-21 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP