Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsoråd

Frukt grönt motion
Motion grönt frukt
Grönt motion frukt
Frukt motion grönt
Motion frukt grönt
Frukt grönt motion
Motion grönt frukt
Grönt frukt motion
Frukt motion grönt
Motion frukt grönt
Frukt grönt motion
Motion grönt frukt
Grönt frukt motion
Grönt motion frukt

Efter en tid
Brist på motivation
Brist på motivation
Brist på motivation
Brist på motivation
Depression
Depression
Depression
Depression
Mager trött


Beslutet
Kött kött kött
Fläsk fläsk fläsk
Grädde grädde grädde
Sås sås sås
Tårta tårta tårta
Bulle bulle bulle
Choklad choklad choklad
Vin vin vin
Härligt
Härligt
Härligt
Fet lycklig
Dör jag nu?




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-02 13:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Lagom blandning
Det bästa är med
Det mesta. ..
Utan att behöva
bli manisk?
2018-09-03

    Jag är fan större än Sartre
Så jävligt är inte livet, bara nästan.
2018-09-02

  alicja lappalainen VIP
jag läste din dikt och nu måste ta tre klunkar öl
2018-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Får mig att tänka på Caesar

Feta män som sova gott på natten.

2018-09-02

  Fulbergarn
glada lever länge
min åsikt
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP