Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden salt

jordens salt
är vattnet som vägrar
släppa taget

om karet




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-02 18:36



Bookmark and Share


    Max Poisé
Jag log när jag läste denna! Kul
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson