Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 3.9-18

Mattfransarna
mössens mat i stugan
torkan gav matbrist




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-03 08:58



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det bli
tur att det
finns dörr till
skafferi!
Väl beskrivet!
2018-11-06

    Dan Myrbeck
Ibland behövs inte ord i kaskader,
det räcker med bara tre rader.
2018-09-03

  Marita Ohlquist VIP
Rädda sig den som kan...tänker jag när jag läser din text..synd att mattorna blev fördärvade!
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP