Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman mjölkar

dimman mjölkar horisonten på drömmar
vattnet som stiger upp ur jorden

fantasin som följer formerna
färgernas mönster i blått

mörkret som värmer
med sin närhet




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-03 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson