Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömda rum

Tystnaden
föder tanken

Andas ännu
ohörbart

Genomsöker
inre rummens
gömda vrår

Glömmer inte
sitt viktiga uppdrag
att infånga gamla
mönster

Varje dag
samma sak
Förvandla
förändra
bygga nya
tankebanor

Tryggare
mer tillitsfulla




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-04 10:20



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Sparsamt släpper du fram en text.
Tankar och funderingar somvi nog alla har, men ack så svåra att få ner på prent. Fint!
2018-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Men, så bra!
En inflykt för personlig utveckling... tänker jag när jag läser din fina text!
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP