Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spelas i F moll i Largo Tillägnad vår store poet Viksten


Griniga gubbars blues

Griniga gubbar har det bra
de är härligt griniga varje da
det är ballt
att stöta sig på allt
Grinigheten är mitt bevis
och mitt devis
på att jag har det bra
hurra för mig hurra hurra
Grinigheten stillar mitt begär
och gör mig till den jag är
jag njuter varje dag
grinigheten ger mig välbehag




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-04 11:35



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
:):)
2018-09-04

  Fulbergarn
Näh man måste vara positiv
annars får man inge liv
måste vara glad
varenda dag
och undvika allt grinigt kiv
2018-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP