Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högt över husen

högt över husen
svävar förlusten

bröstet som håller
handen som älskas

vinden som vet var
drömmar kan landa

för att kunna kliva
ut ur husen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-04 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson