Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Pojken och flickan V - en drömraga. Av Nanna X. Min kommentar har sex rader och ingenting annat som anges. Bilden är ett samarbete mellan min kamera och det som blivit motivet.


Kritik på en text (1918) rim om sex




Berättande vers på rim
håller hjärnan väl i trim

orden lockar så att läsa
liksom ögon av glas på näsa

tänk vad ryms i drömmar
som även i pennans styrda tömmar.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2020-01-01 10:27



Bookmark and Share


  Nanna X
Tack för din kommentar.
2020-01-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP