Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vikingar mot fascism


JAG RESER NIDSTÅNG

`Valplats`betydde förr "Slagfält"
Det var före Kjell Olof Feldt
Jag har inget val denna gång
Nu reser jag en nidstång !...

Svartalfer hör inte hemma bland folk
Jag vägrar bli fascisternas tolk
De sjunger ju helt fel sång
Jag blir nu så jävla vrång !

Att stoppa ovisa män
är det som gäller
Annars blir ingen
vis man säller

Det finns ingen tid att öda
SD blir nu örnens föda !




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 693 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-09 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP