Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag gillar verkligen att komma ihåg min första röst för honom, hela skeendet genom att hålla honom i det hemliga hjärtat som ett helgon. (barn av samma öde har en särskild kod)


Stefan Löfven är Ledaren på den stora muskeln av sin karriär

 

 

 

En vågig natt i Sverige

Demokratin i Sverige slutar med "olyckliga" händer som utlöser ett mödosamt drag mot parlamentsmedlemmarna.

Det gjorde mig mycket nöjet att spendera hela natten tills gryningen tittade och lyssnade på parlamentsmedlemmar och partiledare.

Givetvis också genomförts attacker mot deras personliga där alliansen i jakten på makt, förolämpade huvudledare, fortfarande pigg man och gjorde sin plikt som medborgare och huvudet kallt tills det bisarra bittra slutet, och inte heller hur inte förlora det starka skeppet, "Sverige" att bryta vid första strandlinjen.

För andra gången av sitt mandat fångade Mr. Löfven min beundran och uppskattning.

Så det är fortfarande den mest ansvarsfulla, ett land utan skuld är ett fritt land i framtiden!

Ansträngningar och invers är oförståeliga för mannen som har blivit rapad, de politiska rivalerna

För att eliminera den gentleman som just nu har kvalificerat sig som en professionell, verkar det vara en konstig sak.

Det. Stat med folkstyre /SD Vågmästare (maktbalansen) att eliminera utlandssvenskarna, finner jag något otroligt illuderat analfabeter,https://www.sd-citat.nu/

så för mig är det fortfarande den som drabbats av global renhet och smärtsamma politiken kommer att förbli den mest värda förtjänsten agera vidare som Statsminister och representera Sverige.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-10 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP