Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cafe


En knapp
ljud
tystnar
när volymkontrollen
står på minus
Allt för ett hyperkänsligt öra
efter besöket
på museet
Risken är att tiden
drabbar fler
bland vågornas
frekvens




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-12 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP