Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#metoo - en fortsättning?

 

 

ett sätt
att fortsätta
att våga att klara sig att överleva

 

kanske är att använda ordet
#metoo
som ett skydd i utsatta situationer

 

för jag har sett och lärt mig
att många män
fattar precis
och vi behöver varandra
för alltid

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-13 20:55



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Absolut!!
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP