Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtar och troll

skvallret trängs med luftbubblorna
under tapeten

växer möglet
svamparna
som får dig att tro
på tomtar och troll




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-14 10:00



Bookmark and Share


  Baystream
Mycket som existerar mellan raderna, snyggt
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson