Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


89 (JUST) NU — ännu 1 (en) text är på gång. Wow… ännu 1 (en)

ellips. Fet form (JUST/ /Nu) — NeJ. En (1/ /in-formell) förhands- visa […] måhända. Även (eventuellt) |…] fore-
kom-
mer. Wow before: howdy <121/ /101> et | c. Vagn-returokay////////
fung. Bigrammet ng [(Bingsjö)] (W) fungerar… wow//////////////////

Okay inte (101/ /102) formellt [(è)] @… fel. Även: wrong.

20180914 (em) — inte (ac) fel. Ånyo: måhända

Tid-
en (den) går. Bok-
stav-
en å () fore-kom-mer. Ergoo inte (ac) fel. 

Pos före (Neg) före [+] et | c

Färg (10000/ /ae) är 1 [en] option. · · · · · · · · · · · · .

Pynt [. · · · .] förekommer. · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · .

Em… välling(en) väntar. · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · .

Vänlig-
en… farbrorn////////////////////////////////////////  

[ff] (…) fung.

‹––––––––––––›

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 123 gånger
Publicerad 2018-09-14 18:38



Bookmark and Share


  farbror zwed







___________________
 WOW… ISBN (…) fung.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
·································

2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed