Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utan Volvo, på min gamla Crescent. Satte på Cat Stevens i morse


Jag rullar (Moonshadow)

Om jag förlorar båda mina ben
skulle jag slippa gå dit andra vill 
Och om råkade hugga av mig
min högra hand så har jag en till

Jag har förlorat mina tänder
men jag har ju kvar min tunga
Det är därför ni fortfarande
hör mig skrika och sjunga !

Jag har ju tidvis mycket svårt att sova
men är bra på att drömma, kan jag lova
På att dansa är jag möjligen jävligt kass
men på att skutta och hoppa är jag ju vass

Ibland visslar jag förbi ån i månens skugga
Med lurar sjunger jag som en stucken sugga 
Det är alltid nedförsbacke från Mörby 
Ni kommer aldrig se mig i SD:s Hörby




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-15 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP