Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Den tunna tråden av Viksten


Stopp på ondska

Ondskan finns hos var och en
hur förhindrar man den
från att komm ut
och om den börjar
hur får man ett slut.

Filosofer psykologer brottas med frågan
men har inget svar
problemet måste lösas alla envar
som problemet iakttar.

Endast många kan ge kraft
att på ondskan få slut
och få den onde att veta hut




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-15 10:55



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre
Människor tycker olika och så länge människor inte tycker lika kommer det finnas ondska och godhet. Amen.
2018-09-15

  alicja lappalainen VIP
mera pengar till polisen:):)
2018-09-15

  Öknens Ros VIP
Ondskan är likt en farsot som hemsöker land och rike. Säg vem som på ondskan kan få ett slut?
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP