Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Per Nuders köttberg Inspiration Sista vagnen av Viksten


Sista resan

God afton mina damer och herrar
mitt namn är Nuder , Per Nuder
Välkommen ombord på vårt
speciellt för er insatta tåg
Vi har gjort det extra bekvämt för er
denna sista avgång så att ni kan njuta av resan
Vi har en speciell vagn för sjuka.
Alla andra får åka första klass .
Ni behöver inte oroa er för något
för snart är vi framme och ni får alla vila länge.
Kaos och röra på perrongen ,
är vi framme?
Vad gör alla djuren här, är det ett slakteri?
följ mig bara det är inget att oroa sig för,
varsågod stig in här en i taget det tar bara några
sekunder för var och en , det är inget att oroa sig för.
Krunch krunch , mal mal.
Köttberget växer och växer, går det att sälja?
nej jag tror inte de, bäst vi begravet det
i evig glömska.











Prosa (100-ordare) av Kungskobran VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-15 22:07



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
morbid..
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP