Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkanbyar

En riktig höststorm vill jag ha

En takavslitande, trädvältande, känslostorm
 
Rör upp allt mellan himmel och jord
dramatiskt kaosartistiskt
Vräker omkull och härjar
Suddar bort gränser
Lösgör minnen och sinnen
 
Skapar nya vägar genom att oreda redan
Göra då och nu till sedan 
 
Fylla himlen med röda löv
Och hjärtat med tillförsikt
 
Svarta skyar med orkanbyar
Som rör upp de lugnaste vatten
Och jagar takpannor om natten
Ja, en höststorm behöver jag
Gärna idag 



Övriga genrer av Lindalou
Läst 101 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-09-16 01:03



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar text. Känner hur den rensar luften och ger plats för något nytt. Tack.
2018-09-17

  Kungskobran VIP
Att röra om i grytan är bra
borde göras varje da
2018-09-17

  bo.rackson
Kraften omringade och trängde in i mig...tack
2018-09-17

  Fulbergarn
det efterlängtade uppbrottet uteblir om Stiltje inte upphör

Dramatisk längtansfull text
2018-09-16

  DominiQueen
Stark och emotionellt mycket klok text, tror få vågar önska så. MODIGT påminner om Tarotkortet: Tornet även lite Döden, två kort många fruktar men kan rensa och jämna marken för något nytt. BRAVO sällan jag läser något dylikt modigt.
BOKMÄRKS :-)
2018-09-16

  Lars Hedlin
Ibland behövs den där stormen...
2018-09-16

    Askanden
storm som gör kaos med en
det behöver vi alla ibland
om inte annat för reset
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou