Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön No 55 ur den morgontröttes bönbok.

Herre ge mig ett nytt hjärta
av kött och blod
Att jag kan förlåta i din tro

Mitt hjärta av sten
skall bli ett fäste och bro
fyll mig med kärlekens mod

© Bosse 16 september 2018.




Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-16 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten