Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Inre uppgörelse...bagatell? Av Fale Bure. Ordet 'som' två gånger. Tvekan uppstår, borde ett av dem vara 'vilket'?


Kritik på en text (1926) orimligt?





Även om en läsare inte alltid
som förstår sig på vad där står i texten,
den säkert hyser minst
förhoppning om att den som förde pennan
visste vad den gjorde, just då.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2020-01-10 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP