Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den olycklige poeten

Den olycklige poeten har det inte bra
han super varje da
inspirationen den är väck
och spriten har den inte väkt

Vad skall jag med mitt liv
bara elände och kiv
poesin blev inget recitativ

Men en dag vaknar han upp
Pengarna tog slut
ingen mera sup

Skrivandet kom i gång
men då föll han ihop
i sin sista svanesång




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-17 10:58



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
inte vänta med goda vanor - !
2018-09-17

  Marita Ohlquist VIP
Ett bistert levnadsöde!
2018-09-17

  Fulbergarn
Är nog ett vanligt öde
även om man inte är poet
2018-09-17

  Öknens Ros VIP
När det är som allra bäst blir det ett abrupt slut.
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP