Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mediokert


Trodde vi var
en månlandning
men vi var en mellanlandning

Högst mediokert,
ett tillkortakommande
att sträcka på benen
och sedan vänta igen

Det där om att älska,
till månen och tillbaka
beslagtogs i metalldetektorn
tillsammans med flaggan
att fästa vid målet




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 157 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-17 21:56



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ett steg framåt. Två tillbaka.
Livet tenderar vara en räcka
mellanlandningar. Och i bokslutet
står måhända att vägen fram var målet.

2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol