Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från hjärtat

Fågeln som kom med orden är tillbaka
och ensamhetens verktyg kan läggas undan
Kyrkklockan slår
klangen försvinner bort över sjön
kvar blir mina steg




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-18 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP