Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ersättningen i (term/ /en) feunster […] är ”formellt” viktig

feurstås… wow fungerar. Se även: fung. Okay [121/ /102] feur tämligen complex code… wow//////////////before: data [97/ /99] compiler. Strong text (…) feurekommer… wow eaunyo. Vällingen <110/ /11111> väntar. 
CTRL-z… fung.
Okay så… wow feure (before) […] Lång-paus.
· . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . · okay.

 

 

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ fung.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ [ff] fung.

————————————— [ff] enligt manualen — okay.

20180918 — fung.

 

 ··············· not (ac) wrong.

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 103 gånger
Publicerad 2018-09-18 19:43



Bookmark and Share


  farbror zwed
farbror zwed VIP







Även (term/ /en) feurlag är [formellt]
okay. Enligt [11101/ /10110]
manual-›
‹-en////
[ff] fung


2018-09-18

  farbror zwed
Namnet Freud (100/ /102) feure-kom-mer… så-
21ede28… wow before: meunster-igen-känning… wow////////////////////////////
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_ _ _ [ff] not (11101/ /+) wrong/
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed