Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsbilder

Kartan vi delade
och trodde var samma
var olika sidor
av samma mynt

världsbilder med sprickor
men målet
var detsamma

och visst tog vi oss dit

men inte på samma sätt
och inte på samma dag.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 144 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-20 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol